Smarta Hem - Skaffa ett smart hemlarm idag!

Smarta hem och därmed också smarta hemlarm är framtiden som redan är här. Digitaliseringen av samhället har gjort att det idag finns tekniska lösningar som underlättar det mesta i din vardag. Med Smarta Hem får du ett smart larmsystem som går att styra från din dator, mobil eller surfplatta. Därmed kan du styra ditt hemlarm direkt från dina samtliga enheter.

Beställer du vår CCTV-utrustning inkluderas Dahuas app så att du får full tillgång till CCTV och kamerornas innehåll direkt i dina mobila enheter. Appen är kompatibel med såväl iOS som Android och erbjuder en molntjänst där det filmade materialet sparas. Detta tillägg är viktigt eftersom den lokala hårddisken rymmer 1TB. – I snitt två månaders filmat HD-material. Med molntjänsten har du backup ifall något oförutsägbart skulle hända med din hårddisk, eller ifall du glömmer att rensa gamla övervakningsfilmer.

 

Styr larmsystemet från mobilen

Alla funktioner och all utrustning är anpassade för att fungera till din smartphone. Därmed kan du tända, släcka och använda dörrlåset direkt från din mobil. Kanske är du inte hemma men vill släppa in städfirman eller hantverkaren i ditt hem ändå? Då kan du ställa in en tillfällig kod!

Med appen, klimatdetektorn och våra smart plugs blir det smidigt att ha kontroll på ditt hem oavsett vart du är. Smarta Hem ger dig trygghet och flexibilitet på en helt ny nivå.

Smart Plugs – kontrollera hemmet i detalj

Med våra smart plugs kan du styra eluttagen direkt från din mobil eller surfplatta. Detta gör det smidigare för dig att ha kontroll och kunna hantera all elektronik i ditt hem. Har du glömt att stänga av kaffekokaren eller inte dragit ur strykjärnet? Skulle så vara fallet stänger du av eluttaget med några enkla knapptryck.

Smart Plugs gör det också smidigare för dig att hålla koll på lampor och annan elektronisk utrustning. Det gör att du sparar energi vilket är bra för miljön och din plånbok. Vi på Best Alarm erbjuder Smart Plugs som en del av vårt larmsystem. Precis som med all annan utrustning är det du som äger den vilket ger enorma prisfördelar i längden.

Har du frågor eller funderingar kring Smart Plugs eller några andra av våra produkter? Boka kostnadsfri säkerhetsrådgivning idag.

Med vårt hemlarm får du en helhetslösning för din bostad. Vi skräddarsyr ett paket för dig beroende på vilken typ av bostad du har. Oavsett om du bor på en stor gård ute på landet, en magnifik villa eller en lägenhet mitt i stan har vi på Best Alarm ett larmsystem för ditt hem.

Tack vare vårt nära samarbete med de bästa aktörerna på marknaden utvecklas våra system och produkter ständigt för att följa med i den digitala utvecklingen. Därmed kan vi alltid garantera dig de bästa produkterna som finns på marknaden för tillfället.

Smarta larm ger dig full kontroll överallt

För oss är det viktigt att larmsystemen är enkla att sköta. Vi är vana vid att sköta allt från mobilen och med våra smartlarm kan du styra allt från din mobila enhet. Våra trådlösa larm går att slå på och av med din mobiltelefon.

Med smart plugs kan du stänga på och av eluttagen vilket är bra för både miljön och din plånbok. Vårt mål är att larmet ska vara så enkelt att sköta att det knappt märks. Med våra produkter kan vi uppnå detta så att du enkelt kan kontrollera allt från rörelsedetektor, av och påslagning av larmet och alla eluttag.

Varför Best Alarms privatlarm?

  • Gratis säkerhetskonsultation
  • Kundtjänst dygnet runt, årets alla dagar
  • Smart larm – styr larmsystemet från din smartphone
  • Skräddarsydda larmsystem anpassade efter din bostad
  • Äg din utrustning – slipp löpande kostnader genom att äga all utrustning
  • Livstidsgaranti på samtliga produkter med vårt serviceavtal
  • Gratis väktarutryckning vid behov genom Securitas