Hysén får sitt hemlarm installerat

Best Alarm är glada att kunna meddela att den före detta fotbollsspelaren och Let’s Dance-vinnaren Antonio Hysén är ny ambassadör för företaget. Genom samarbetet hoppas Best Alarm åstadkomma att ännu fler får upp ögonen för vilka fördelar det innebär att äga sin larmutrustning istället för att hyra den.

– Antonio Hysén är en sann förebild och vi är väldigt nöjda med att ha inlett ett samarbete med honom så att vi kan fortsätta sprida budskapet om vårt smarta larmsystem, säger Best Alarms grundare och ägare Tobias Grahn.

”Folk har plingat på dörren mitt i natten”

För Antonio Hysén var det en självklarhet att inleda ett samarbete med Best Alarm. Efter medverkandet i reality-serien ”Hyséns” kunde tv-tittarna tydligt se var Antonio bor. Det fick konsekvensen av oönskade besök mitt i natten.

– Efter vår medverkan i ”Hyséns” har vi vid flera tillfällen haft folk som plingat på dörren mitt i natten. Med mitt nya larmsystem från Best Alarm kan vi sova tryggare vilket givetvis känns väldigt bra, säger Antonio Hysén.

Spenderar mycket tid på resande fot

Antonio och hans sambo Vasko spenderar gärna tid på resande fot och hoppas kunna fortsätta med detta när pandemin är över. Att kunna ha full kontroll över hemlarmet via mobilen även på semestern var avgörande för Hyséns beslut att inleda ett samarbete.

– Jag och Vasko älskar att resa och upptäcka nya platser men vi har inte kunnat njuta fullt ut på semestern när vi inte haft kontroll över vår bostad. Via Best Alarms app kan jag nu få en överblick över hemmet oavsett vart jag är vilket känns betydligt bättre, säger Antonio Hysén.

Fri installation och gratis brandvarnare

För att fira det nya samarbetet har Best Alarm och Antonio Hysén tillsammans tagit fram en kampanj där det erbjuds fri installation och en gratis brandvarnare vilket gör att kunder som tar del av erbjudandet sparar 6198 kronor. Brandvarnaren är precis som alla andra komponenter i Best Alarms smarta larmsystem direkt kopplad till Securitas.

–  Om brandvarnaren går igång tar kameran bilder och skickar till Securitas som fattar beslut om vad som behövs göras härnäst. Vid rökutveckling skickas brandkår på direkten, säger Tobias Grahn.

Äger alltid utrustningen

Fördelen med Best Alarms larmsystem är att kunden alltid äger utrustningen. Därmed sparas stora belopp på sikt jämfört med att hyra utrustningen som flera andra larmföretag erbjuder. Det möjliggör gör också för kunden att ta med sig all utrustning vid flytt.

–  Genom att äga larmutrustningen istället för att hyra den kommer vi spara pengar i längden. Dessutom kan vi ta med oss utrustningen när vi ska flytta vilket ger en större frihet för oss, avslutar Antonio Hysén.

Vill du spara 6198 kronor och samtidigt säkra ditt hem som Antonio Hysén har gjort? Anmäl dig till kampanjen här.